pondělí 18. května 2015

Přecházím na trening pad


Po nekonečném lámání paliček (viz Jak zlomit 2 páry paliček (nebo víc) během jednoho měsíce xD) jsem se rozhodla, že trošku umírním svoji násilnost ke svým klacíkům tím, že začnu trénovat na trening padu.
Pořídila jsem si MEINL MKPP-4 4" KNEEPAD. Zatím na tom cvičím zápěstí, různá paradiddle, přesnost úderů s metronomem, rychlost, a můžu říct, že je to super pomůcka. Nasadí se to na nohu (je tam takový pásek, kterým to připevníte) a může se začít "hrát". Možná se zdá, že mohl být trošičku větší, ale stačí to ;). Nosím ho skoro všude :D.. Třeba do školy - trénuju o přestávce (nebo volných hodinách) a celkem dost to pomáhá, je to dobré na rozehraní.
Zvuk to sice má, ale nejde moc slyšet :D takže ideální.. Je to z takové tvrdé gumy, která má odskok úplně stejný jako blána bubnu. Napřed jsem myslela, že se to za chvíli roztrhne, jak do toho budu mlátit :D - ale nic! :) drží to v pohodě :D (kupodivu xD)..
Pokud máte nějaké rady a nápady, co dalšího by se na tom dalo zkoušet, napište to do komentářů, ráda se něco navíc dozvím :)

4 komentáře:

  1. Zkušenosti s tím fakt nemám...ale jestli chceš ušetřit na paličkách za týden...ten nejlepší nápad si učinila :D :Pm2000

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to asi jo :).. buším do toho furt :D .. a paličky... jejich atomy jsou stále pohromadě! :D

      Vymazat
  2. :D dobrý :D :P...snad to ti vydrží :D :P

    OdpovědětVymazat